Локација: Контакт
Контактирајте не
Искористете ја формата подоле доколку сакате да не контактирате преку нашата е-пошта.
Нашиот е-маркетинг тим ќе ве контактира во најкраток можен рок.

Име*

E-mail*

Телeфон


Полињата означени со * се задолжителни!
Телефони за контакт
Доколку имате било какви прашања персоналот на Јанаки Комерц ви стои на услуга 24/7. Можете да не добиете на следните телефонски броеви:

  • Продавница:
        +389 (43) 412-924
        +389 (70) 376-602
  • Продажба на големо:
        +389 (72) 218-222
        +389 (43) 417-412
Локација А
Продавница
ул. Мито Хаџи Василев - Јасмин 42 1430 Кавадарци Р.Македонија

Локација Б
Магацин за Делови
ул. Западен Булевар бр.97 - 1430 Кавадарци Р.Македонија