Локација: Контакт
Контактирајте не
Искористете ја формата подоле доколку сакате да не контактирате преку нашата е-пошта.
Нашиот е-маркетинг тим ќе ве контактира во најкраток можен рок.

Име*

E-mail*

Телeфон


Полињата означени со * се задолжителни!
Телефони за контакт
Доколку имате било какви прашања персоналот на Јанаки Комерц ви стои на услуга 24/7. Можете да не добиете на следните телефонски броеви:

 • Продавница:
      +389 (43) 412-924
      +389 (70) 376-602
 • Продажба на големо:
      +389 (72) 218-222
      +389 (43) 400-366
 • Е-маил:
      info@janakikomerc.com

Локација А
Продавница
ул. Мито Хаџи Василев - Јасмин 42 1430 Кавадарци Р.Македонија

Локација Б
Магацин за Делови
ул. Западен Булевар бр.97 - 1430 Кавадарци Р.Македонија