Локација: За нас > Историја
Историја
Основана во 1990 година, кога понудата и побарувачката во областа на резервните делови беше на минимално ниво кога подемот на модернизацијата на авто пазарот на светско ниво завзема голем замав, бевме меѓу првите кои што можеа да го задоволат купувачот.
Од мала локална продавица со проширување на дејноста во сервис за продажба и сервисирање на second hand трактори и задоволни со 100000 корисници станавме шампиони за земјоделска механизација и резервни делови за истата.

Во нашата програма, со тек на времето развивме соработка за увоз со познати германски и англиски брендови: OPTIMAL, FAI итн. со 5 * квалитет и врз основа на тоа да имаме покритие врз целокупниот пазар во Р.Македонија. Изминатите дваесетина години, не научија да бидеме најдобри во полето на нашата дејност а истовремено да го почитуваме и мислењето на клиентот во преден план.

Модерназицијата и современиот начин на делување не издигна на највисоко ниво.